Cacciatorino

 

 


Sallamet Crudo përgatiten me mish derri të zgjedhur. Duhen konsumuar të prera në feta të holla dhe të ftohta. Këto produkte zbukurojnë dhe i japin shije cdo pjate.

Përbërësit:

Shitet i konfeksionuar në vakum me pako 200 gr

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search