Proshutë crudo

 

 


Një produkt i vecantë i përgatitur nga kofsha e derrit, sipas traditës më të mirë italiane. Konsumohet i ftohtë dhe i prerë hollë për të krijuar pjatën e antipastës më perfekte. Mund të përdoret edhe për sanduice apo pizza.

Përbërësit:

Vlerat ushqyese

Për 100 g

Kalori
Yndyrë
Karbohidrate
Sheqer
Sodium
Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search