Proshutë viçi

 

 

 

Prodhohet duke përdorur vetëm pjesë nga kofsha e viçit. Është një produkt që konsumohet I ftohtë dhe I afetuar. Shoqërohet me fetë buke, në një sanduiç apo për të bërë pizza. E shijshme për t’u ngrënë në çdo kohë.

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search