Proshutë me mish pule

 

 


Proshutë me fileto pule
. Prodhohet vetëm me mishin e bardhë të gjoksit të pulës. Është një produkt me shije tepër delikate, me pak kalori që konsumohet i afetuar. Përdoret per te pergatitur sanduiçe dhe është shumë shpesh prezent në një pjatë antipaste të zgjedhur

Përbërësit:Mish i bardhë i gjoksit të pulës, kripë dhe erëza natyrale, stabilizues, konservues.

Tregtohet: e hapur dhe e konfeksionuar e afetuar në atmosferë mbrojtëse, 180gr, dhe ne cop a te vakumosura 200gr. Ruhet në temp. 1 deri 6° C

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search