Proshutë e pjekur premium

 

 

Një produkt i zgjedhur Bëhet me pjesën më të mirë të kofshës së derrit. Konsumohet e ftohtë, e afetuar.Shoqëruar me një fetë bukë, apo me një sanduic, është e shijshme, e lehtë, e përshtatshme për t’u ngrënë cdo kohë. E afetuar hollë, realizon pjatën më të përkryer të antipastës.

Përbërësit: 

Mish derri i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, antioksidues, stabilizues, konservues.

Tregtohet:

E tërë, ose e afetuar në vend apo e konfeksionuar në feta nën atmosferë mbrojtëse, 180 gr, dhe ne copa te vakumosura 200gr. Ruhet në temperaturë 1 deri 6°C

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search