Arrosto

 

 


Produkte të cilësisë së lartë. Bëhen me pjesën më të mirë të kofshës dhe fileton e derrit. Konsumohen të ftohtë, të afetuar. Janë produkte ideale për një pjatë të zgjedhur antipaste por përdoren akoma më dendur të afetuar, në sanduiçe.

Arrosto me fileto pule

Bëhen me pjesën më të mirë të kofshës dhe fileton e derrit. Konsumohen të ftohtë, të afetuar. Janë produkte ideale për një pjatë të zgjedhur antipaste por përdoren akoma më dendur të afetuar, në sanduiçe.

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search