Mundësi punësimi

Dërgoni CV tuaj tek ne

(Formati i lejuar eshte .doc, .docx dhe .pdf)

 

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search