Kabanos


 

 

Eshtë një suxhuk tipik I gjatë, i hollë dhe I thatë me nje pamje te vecante I perberë nga mish derri. Procesi I staxhonimit rezulton ne shije dhe arome te jashtzakonshme qe e dallojne kete product nga salcicet e tjera. Konsumohet I ftohte ose me mire I pjekur lehte ne grile.

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search