Tulon

 


 

Nje sallam tipik francez. Behet me mish te fresket te zgjedhur te derrit I pjekur ne temperature te ulet. Konsumohet I pjekur ne grile ose I skuqur lehte.

Përbërësit:

Vlerat ushqyese

Për 100 g

Kalori
Yndyrë
Karbohidrate
Sheqer
Sodium
Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search