Mortadele

 

 

 

Mortadella është një specialitet I Emilia Romagna të Italisë I njohur ne te gjithe boten.Karakterizohet nga një aromë unike dhe një finese e jashtzakonshme . Bëhet me mish të freskët derri te fresket, I cili piqet ngadale ne furrat e EHW-se dhe I nenshtrohet kontrolleve të rrepta të ketij procesi. Nëpërmjet recetës sonë të veçantë, Mortadella jonë ka një shije të veçantë dhe një aromë të paharrueshme joshëse.
Konsumohet krudo me prerje te holla te disponuara ne dyqanet tona.

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search