Salcice


Salcice pako

 

 

 

Sallam karakteristik i yni. Piqet lehtë në zgarë, skuqet pak ose zihet lehtë. Sidoqoftë këshillohet të konsumohet i ngrohtë. Tepër i shijshëm me një panine, majonezë apo mustardë.
Përbën një pjatë të plotë shoqëruar me zarzavate apo pak djathë.

Përbërësit: 

Mish viçi dhe derri, kripë dhe erëza natyrale, antioksidues, stabilizues, konservues.

Tregtohet:

E hapur
E ambalazhuar në atmosferë mbrojtëse 470g
Në vakum 300gr
Ruhet në temp. 1 deri 6°C

Salçiçe speciale

Pjesë të zgjedhura të mishit të kofshës, shpatullës, dhe pançetës së derrit, kripë dhe erëza natyrale antioksiduese, stabilizues, konservuese.
Tregtohet e hapur dhe e ambalazhur ne vakum 300gr
Konfeksioni ka 6 copë.
Rruhet në temp. 1 deri 6°C.

Salçiçe me djathë

Produkt sipas një recete gjermane, ku salçiçja eshte e mbushur brenda me djath, i cili shkrihet gjatë pjekjes dhe shoqeron shijen e salçiçes.

Tregtohet e ambalazhuar ne vakum 250gr

Konfeksioni ka 3 cope.

Salçiçe me mish viçi

Produkt i prodhuar nga pjeset me te mira vetem te mishit te viçit.

Tregtohet e hapur dhe e ambalazhuar ne vakum 200gr

Konfeksioni ka 4 cope.

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search