Montana, Koh viçi, Salçiçe viçi, Frankfuter viçi


Sallame karakteristike të përgatitur vetëm me mish viçi. Montana, Salçiçe viçi dhe frankfurter viçi janë sallame të freskët. Të pjekur në zgare, të shoqëruara me majonezë, senape apo zarzavate përbëjnë një pjatë me shije delikate. Koh viçi është një sallam i staxhionuar.
Përgatitet me pjesë të zgjedhura të mishit të viçit. Përdoret i afetuar në antipastat e ftohta, por shija e tij e veçantë spikat akoma më mirë kur e pjekim lehtë në zgarë.

Montana 

Përbërësit:

Mish viçi, kripë dhe erëza natyrale, proteina qumështi, stabilizues, antioksidues, konservues. Tregëtohet e hapur dhe e konfeksionuar në vakum në konfeksione me copë. Pesha e një konfeksioni 250 gr. Ruhet në temperaturë 1 deri 6°C.

Salçiçe viçi

Përbërësit:

Mish viçi, kripë dhe erëza natyrale, proteina qumështi, stabilizues, antioksidues, konservues. Tregëtohet e hapur dhe e konfeksionuar në vakum në konfeksione 4 copë. Pesha e një konfeksioni 200 gr. Ruhet në temperaturë 1 deri 6°C.

Frankfurter viçi

Përbërësit:

Mish viçi, kripë dhe erëza natyrale, proteina qumështi, stabilizues, antioksidues, konservues. Tregëtohet i konfeksionuar nën atmosferë mbrojtëse. Pesha e një konfeksioni 300 gr.

Ruhet në temperaturë 1 deri 6°C.

Koh viçi

koh-viciPërbërësit:

Mish viçi, kripë dhe erëza natyrale, proteina qumështi, stabilizues, antioksidues, konservues. Tregëtohet i konfeksionuar nën atmosferë mbrojtëse. Pesha e një konfeksioni 280 gr. Ruhet në temperaturë 1 deri 6°C.

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search