![]() |
|
Përbërësit: Mish viçi dhe derri, kripë dhe erëza natyrale, proteina qumështi, stabilizues, antioksidues, konservues. Kremviçe speciale Përbërësit: Mish viçi dhe derri, kripë dhe erëza natyrale, proteina qumështi, stabilizues, antioksidues, konservues. |
![]() |
|
Përbërësit: Mish viçi dhe derri, kripë dhe erëza natyrale, proteina qumështi, antioksidues, stabilizues, konservues. Sallam Tirana |
![]() |
|
Përbërësit: Pjesë të zgjedhura të mishit të derrit, kripë dhe erëza karakteristike, antioksidues, stabilizues, konservues. Ruhet në temperaturë 2 deri 5°C |
![]() |
|
Përbërësit: Mish derri i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, antioksidues, stabilizues, konservues. |
![]() |
|
Milano Napoli,Napoli Pikant Sakson Koh |
![]() |
|
Montana Përbërësit: Mish viçi, kripë dhe erëza natyrale, proteina qumështi, stabilizues, antioksidues, konservues. Tregëtohet e hapur dhe e konfeksionuar në vakum në konfeksione me copë. Salçiçe viçi Përbërësit: Mish viçi, kripë dhe erëza natyrale, proteina qumështi, stabilizues, antioksidues, konservues. Tregëtohet e hapur dhe e konfeksionuar në vakum në konfeksione 4 copë. Frankfurter viçi Përbërësit: Mish viçi, kripë dhe erëza natyrale, proteina qumështi, stabilizues, antioksidues, konservues. Tregëtohet i konfeksionuar nën atmosferë mbrojtëse. Koh viçi Përbërësit: Mish viçi, kripë dhe erëza natyrale, proteina qumështi, stabilizues, antioksidues, konservues. Tregëtohet i konfeksionuar nën atmosferë mbrojtëse. |
![]() |
|
Arrosto Përbërësit: Pjesë e zgjedhur e kofshës së derrit, kripë dhe erëza natyrale, antioksidues, konservues. Fileto e pjekur |
![]() |
|
Proshutë me fileto pule Kremviçe (Würstel) pule |
![]() |
|
Përbërësit: mish viçi dhe derri, kripë dhe erëza natyrale. Duhet të ruhen në kushte frigoriferike: |
![]() |
|
Përbërësit: Mish derri, kripë dhe erëza karakteristike natyrale, antioksidues, konservuese. Tregtimi: Do ta gjeni të hapur apo të ambalazhuar në vakum. |
![]() |
|
Përbërësit: |
![]() |
|
Përbërësit: Mish derri i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, antioksidues, stabilizues, konservues. |