Sallame Crudo

“Sallamet crudo përgatiten me mish derri të zgjedhur. Staxhionohen për një periudhë 30-40 ditore. Rekomandohet të konsumohen të ftohta, të prerë në feta të holla. Janë produkte ideale për antipasta dhe shumë të shijshme për të mbushur një sanduiç.”

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search