Sallame të Staxhionuara

turist

 

 Turist

Sallam i pjekur, i staxhionuar, pjesë e traditës më të mirë shqiptare. I afetuar me pak zarzavate, përbën një pjatë karakteristike antipaste të ftohtë. Akoma më i shijshëm, është i

Më shumë

milano

 

 Milano

Janë sallame të traditës italiane dhe gjermane të cilët staxhionohen pas pjekjes.Mund të konsumohen të ftohtë në nje pjatë antipaste por shija e tyre delikate spikat më mirë kur piqen

Më shumë

milano

 

 Napoli Pikant

Janë sallame të traditës italiane dhe gjermane të cilët staxhionohen pas pjekjes.Mund të konsumohen të ftohtë në nje pjatë antipaste por shija e tyre delikate spikat më mirë kur piqen

Më shumë
Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search