Milano, Napoli Pikant

milano

 

 

Janë sallame të traditës italiane dhe gjermane të cilët staxhionohen pas pjekjes.
Mund të konsumohen të ftohtë në nje pjatë antipaste por shija e tyre delikate spikat më mirë kur piqen lehtë në zgarë.

Milano

Përbërësit: Mish derri i zgjedhur, kripë dhe aroma karakteristike të sallamit Milano,
antioksidues, konservues.

Napoli, Napoli Pikant

Përbërësit: Mish derri i zgjedhur, kripë dhe aromë karakteristike e sallamit Napoli, antioksidues, konservues.

Tregtohet: I hapur dhe i konfeksionuar nën atmosferë mbrojtëse.

Sakson

Përbërësit:

Përbërësit: Mish derri i zgjedhur, kripë dhe aromë karakteristike e sallamit Saksonia, antioksidues, konservues.

Tregtohet: I hapur dhe i konfeksionuar në vakum. 400GR

Koh

Përbërsit:

Përbërësit: Mish derri i zgjedhur, kripë dhe aromë karakteristike e sallamit Koh, antioksidues, konservues.

Tregtohet: I hapur dhe i konfeksionuar në vakum 400 GR

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search