Turist

                                             turist

 

 

Sallam i pjekur, i staxhionuar, pjesë e traditës më të mirë shqiptare. I afetuar me pak zarzavate, përbën një pjatë karakteristike antipaste të ftohtë. Akoma më i shijshëm, është i pjekur lehtë në zgarë.

Përbërësit:
Pjesë të zgjedhura të mishit të derrit, kripë dhe erëza karakteristike, antioksidues, stabilizues, konservues.

Tregtohet:
1. I hapur
2. I ambalazhuar në atmosferë mbrojtëse. 400 gr
3. I ambalazhur ne vakum, 250 gr

Ruhet në temperaturë 1 deri 6°C

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search