Llukanik

 

Sallam karakteristik i zonës së Korçës dhe i disa vendeve të Ballkanit. Erëzat natyrale si rigoni dhe hudhrat i japin shijen e tij karakteristike. Përdoret i ftohtë, i afetuar në antipasta por shijen e tij të vërtetë do ta gjeni kur ta piqni në zgarë.

Tregtohet i hapur dhe në konfeksione në vakum. Pesha e një konfeksioni 450gr.
Ruhet në temperaturë 2 deri 5°C

Përbërësit:
Mish derri i zgjedhur, kripë dhe erëza natyrale, antioksidues, stabilizues, konservues.

Tregtohet i hapur dhe në konfeksione në vakum. Pesha e një konfeksioni 450gr.
Ruhet në temperaturë 2 deri 5°C

Vlerat ushqyese

Për 100 g

Kalori
Yndyrë
Karbohidrate
Sheqer
Sodium
Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search