Parizier

 

 


Një sallam tashmë tradicional shumë i preferuar për fëmijët, por po aq edhe për të rriturit. Një fetë Parizier i jep vlerë pjatës së antipastës. Akoma më e shijshme është e pjekur në zgarë apo në një sanduiç të ngrohtë.

Përbërësit: Mish viçi dhe derri, kripë dhe erëza natyrale, proteina qumështi, antioksidues, stabilizues, konservues.
Tregtohet në disa forma si:
Parizier diametër 97mm. Pesha e një cope 2.2kg.
Parizier diametër 60mm. Pesha e një cope 450 gram.
Ruhet në temperaturë 2 deri 5°C.

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search