Qofte Zgare

 

Produkti më tipik shqiptar. Të pjekura në zgarë janë vërtet të shijshme. Duke i shoqëruar qoftet e zgarës me një pjatë sallatë e një gotë birrë do të keni një drekë të lehtë të shijshme, të pregatitur
në pak minuta.

Përbërësit: mish viçi dhe derri, kripë dhe erëza natyrale.

Konfeksionimi: Qoftet e zgarës tregtohen të freskëta e të ngrira. Konfeksionohen në pako

me 10 copë nën atmosferë mbrojtëse, 330 gr.

Duhet të ruhen në kushte frigoriferike:

– për qoftet e freskëta 1 deri 6°C.

– për qoftet e ngrira në temperaturë ngrirje

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search