Salamini

 

 


Produkt i vecantë, që konsumohet në një shumëllojshmëri pjatash që nga sallatat deri tek antipastat, si për shembull shoqëruar me djath kackavall dhe ullinj.

Përbërësit:

Tregtohet:

Shitet i konfeksionuar ne pako 100 gr

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search