turist

Turist, nje sallam tradicional shqiptar!

proshute e pjekur

Proshuta EHW, nje produkt lehtesisht i tretshem,

me proteina mishi të cilësisë së lartë,

minerale e vitamina.

suxhuk

Suxhuk EHW, shije e parezistueshme

në tryezat tuaja.

Kompania

EHW GmbH e ka selinë ne stabilimentin e ndodhur ne superstradën Tirane – Durrës në km e 4.Ky është një stabiliment modern i ndërtuar ne vitin 1992.

Karriera me ne!

Para se te aplikoni, ju lutemi vini re se ky website i sherben kandidateve qe kerkojne mundesi punesimi ne zyrat tona qendrore ne Tirane.

Produktet Tona

Llukanik

Sallam karakteristik i zonës së Korçës dhe i disa vendeve të Ballkanit. Erëzat natyrale

Më shumë

Proshutë pule

Proshutë me mishe pule.Prodhohet vetëm me mishin e bardhë të gjoksit të pulës. Është një produkt me

Më shumë

essay writers your hand. Though it may appear to be a thing that is rather unimportant producing the title it’s in fact one of the sections of an essay. The very first thing about the essay is it is a literary work that’s indefinable in nature. Writing essays requires a comprehension of the subject one is writing on so they may be in a position to effectively present their own personal perspectives. Our illustration essay may also allow you to understand how to utilize various style of writing.

style=”color: #922508;”>Kremviçe pule

Proshutë me mishe pule.Prodhohet vetëm me mishin e bardhë të gjoksit të pulës. Është një produkt me

Më shumë

write my essay us and we’ll help you. Men and women use custom essays to be certain they have. All you have to do is consult with a expert essay writing service such as ours that is certain to submit all of your assigned work punctually.

style=”color: #ffffff; font-family: verdana; font-size: small;”> Salamini

Produkt i veçantë, i gatshëm për t’u konsumuar i ftohtë si shoqërues sallatash apo antipastash

Më shumë

Fabrika EHW

Na shkruani

Nuk jemi online për momentin, por mund të na dërgoni e-mail dhe ne do ju përgjigjemi sa më shpejt. Faleminderit!

Start typing and press Enter to search